Publicitat
Comarca

Robatori amb força a dues escoles de Matadepera

L'alarma de l'Escola Joan Torredemer inutilitzada.
Publicitat

L’Escola Montcau La Mola i l’Escola Joan Torredemer han patit, aquest cap de setmana, robatoris amb força. Els fets es van dur a terme durant la matinada de diumenge i, entre les diferents pertinences robades, hi havia diners. També van causar desperfectes als accessos d’ambdós centres.

El primer robatori que es va detectar va ser al Montcau La Mola. Els Mossos d’Esquadra van avisar a la Policia Local de Matadepera que s’havien extret diners de la caixa del centre. Revisant les càmeres de seguretat, se sap que es tracta de tres individus, la identitat dels quals s’està investigant.

Publicitat

El robatori de l’Escola Joan Torredemer va ser advertit, a la Policia Local, vora les 4 de la matinada. La patrulla local es va trobar la reixa d’entrada forçada i oberta, igual que la porta d’accés. A més, la sala de direcció i la secretaria estaven capgirades i hi havia diferents elements robats. La Policia Científica de Mossos d’Esquadra està revistant les càmeres, tot i que ja se sap que, en aquest cas, els autors en són dos.
Al Cau, dissabte a la tarda, també es van produir desperfectes, en algunes finestres i al mateix local. A més, la Policia Local, després dels dos robatoris, va comprovar que a l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou també havien intentat accedir, però sense èxit.

Publicitat
To Top