Publicitat
Comarca

La Policia de Viladecavalls confisca una plantació de marihuana

Publicitat

La Policia Local de Viladecavalls va confiscar, el dijous 15 d’abril, una plantació de marihuana en un domicili del municipi. Es van requisar un total de 450 plantes, 100 esqueixos i 4 quilos de cabdells de marihuana llestos per a la seva distribució. A partir d’ara, el Cos dels Mossos de Terrassa continuarà amb la investigació.

Publicitat

La plantació es va descobrir d’imprevist amb motiu d’una intervenció requerida per la comissió judicial d’un llançament civil per lliurament d’un habitatge al seu propietari, després d’una ocupació il·legal. Un cop a l’interior de l’habitatge, van percebre una forta olor a marihuana. Posteriorment, van veure material de cultiu, cabdells, esqueixos i testos a la planta baixa. Fent una inspecció més exhaustiva, van detectar una paret amb doble fons i una sala oculta amb la plantació de marihuana.

Publicitat
To Top