Publicitat
Comarca

Desmantellat un punt de venda de cocaïna a Rubí

El material comissat per agents dels Mossos.
Publicitat

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Rubí han detingut un home, de 51 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues. La detenció s’ha produït després d’una investigació iniciada a principis del mes de juny del 2020 quan els agents del grup de delinqüència urbana de la comissària de Rubí van tenir coneixement que en un pis del carrer Aribau de la mateixa localitat es podria estar venent droga.

Per tal d’adquirir la droga, els compradors s’adreçaven al pis i trucaven a l’intèrfon. El venedor obria la porta i la compravenda es realitzava al domicili.

Publicitat

El matí d’aquest dimecres, 14 d’abril, es va realitzar una entrada i registre al pis, autoritzada pel jutjat d’instrucció 7 de Rubí, en què els agents van sorprendre el venedor. En el registre de l’immoble es van comissar prop de 15 dosis de cocaïna preparades per a la distribució amb un pes de 2,8 grams, una bàscula de precisió, 7 grams de cabdells de marihuana, narcòtics, una defensa extensible, una arma de foc, dos carregadors i munició. També 70 euros en efectiu, presumptament provinents de la venda d’estupefaents.

El detingut, al qual ja li consten diversos antecedents pel mateix fet, va passar a disposició judicial al Jutjat de guàrdia de Rubí que va decretar la seva llibertat.

Publicitat
To Top