Publicitat
Comarca

El risc de rebrot a Matadepera baixa, però encara és molt alt

El risc de rebrot s'ha disparat els darrers dies a Matadepera.
Publicitat

Els indicadors epidemiològics s’han disparat la darrera setmana a Matadepera, amb un important augment dels casos de Covid detectats al municipi. Amb tot, el risc de rebrot (l’índex de creixement potencial de la pandèmia) va baixar lleugerament ahir, dimecres, i es va situar en 1.669 punts (pels 1.880 del dimarts), encara que es manté en uns nivells molt elevats.

La taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment va situar-se ahir en els 2,83 punts (la pandèmia creix, si és superior a 1). Dimarts passat, aquest índex era encara més alt, ja que estava en els 3,31 punts.

Publicitat

Els cribratges massius realitzats a l’Escola Montcau-La Mola i a l’Institut Matadepera després de la Setmana Santa van destapar un augment dels casos positius de Covid-19 a la localitat, majoritàriament concentrats en els joves alumnes i els seus familiars.

Publicitat
To Top