Publicitat
Comarca

Detingut el presumpte autor d’un homicidi a Rubí

Publicitat

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home que aquesta matinada de diumenge presumptament n’ha matat un altre que havia entrat a robar al seu domicili de Rubí, on s’ha trobat una plantació de marihuana, han explicat a Efe fonts properes al cas.

Pel que sembla, la víctima havia accedit a l’interior de l’habitatge amb la intenció de robar i ha estat agredit per l’habitant de la casa, un home de 47 anys que li ha causat ferides a conseqüència de les quals finalment ha mort.

Publicitat

Els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que s’han desplaçat al lloc no han pogut fer res per salvar-li la vida.

La policia catalana ha detingut el presumpte autor de l’homicidi, al qual acusen també d’un delicte contra la salut pública, i han obert una investigació per esclarir els fets i determinar si la víctima i el detingut es coneixien.

Publicitat
To Top