Publicitat
Comarca

Els Mossos aixequen el confinament perimetral de la Conca d’Òdena

Els Mossos d’Esquadra han començat a aixecar aquest dilluns els controls d’accés als municipis aïllats de la Conca d’Òdena, després de la publicació al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) de la decisió del Ministeri de Sanitat d’aixecar el confinament, com va sol·licitar el Govern.

El confinament perimetral de la Conca d’Òdena, que afecta quatre municipis de la demarcació de Barcelona -Igualada, Vilanova de Camí, Santa Margarida de Montbui i Òdena (Anoia)-, es va dictar el 12 de març passat a causa de la detecció d’un brot de coronavirus a l’Hospital d’Igualada que ha causat més de cent morts.

Publicitat

El Govern va demanar dissabte passat l’aixecament del tancament permitral perquè, segons el conseller d’Interior, Miquel Buch, ara “ja no té sentit seguir amb aquesta mesura perquè els veïns d’aquesta zona es troben en la mateixa situació que la resta de catalans: Estem tots tancats a casa”.

Publicitat
To Top