Publicitat
Comarca

Buch: “Els Mossos garantiran la convivència”

Publicitat

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha assegurat que davant la “complexitat de l’etapa” que viu Catalunya i que “podria incrementar-se més en els pròxims dies”, els Mossos d’Esquadra actuaran com a policia de seguretat i judicial per garantir els drets i llibertats i la “convivència pacífica”. Buch va participar ahir en l’acte de presentació dels 384 nous agents dels Mossos d’Esquadra, al costat del secretari general d’aquest departament, Brauli Duart, i el nou cap de la policia catalana, Pere Ferrer. Durant la seva intervenció, el conseller va subratllar que els Mossos, donada la seva professionalitat, estan preparats per “resoldre qualsevol escenari” que es pugui donar en els pròxims dies, i va recordar al seu antecessor en el càrrec, Joaquim Forn, a pocs dies que es conegui la sentència del cas procés.

Publicitat
Publicitat
To Top