Publicitat
Comarca

Puigdemont no preveu abandonar Bèlgica quan s’anunciï la sentència

Publicitat

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont assegurat des de Brussel·les que no té previst abandonar Bèlgica quan s’anunciï la sentència del Tribunal Suprem sobre el ‘*procés’. En una roda de premsa a Brussel·les, acompanyat d’altres membres de l’anomenat Consell per la República, com els exconsellers Antoni Comín, Lluís Puig i Clara Ponsatí o l’exdiputat de Junts pel Sí Lluís Llach, Puigdemont ha restat credibilitat a les especulacions sobre si està buscant una altra destinació per evitar que Bèlgica l’extradeixi a Espanya si es reactiva l’euroordre contra ell. “Tots estem preparats per a afrontar-ho des de Bèlgica”, ha garantit Puigdemont, que ha matisat que, en el cas de Ponsatí, preveu afrontar la sentència des de la seva residència a Escòcia. “Fa més d’un any que estem preparats”, ha afegit

Publicitat
Publicitat
To Top