Publicitat
Terrassa

Un 23% dels egarencs de més de 16 anys, vacunats

Publicitat

El procés de vacunació de la Covid segueix avançant a Terrassa i al conjunt de Catalunya. Pel que fa a la nostra ciutat, un 23,4% dels egarencs de més grans de 16 anys han rebut almenys una dosi de la vacuna, mentre que un 7,5% ha completat ja la pauta, segons el portal DadesCovid del Departament de Salut.

A Terrassa, l’últim grup que va iniciar la campanya generalitzada de vacunació, el col·lectiu de persones d’entre 66 i 69 anys, ha arribat a una cobertura del 29,1% amb la primera dosi. Per contra, només hi ha un 0,7% dels terrassencs en aquestes edats que han estat vacunats amb les dues dosis. En el grup de 70 a 79 anys, fins a un 42,8% dels egarencs han rebut la primera “punxada” contra el coronavirus (només un 2,1% han completat tota la pauta).

Publicitat

En les xifres de DadesCovid destaca l’alt grau de cobertura a la qual ha arribat la població general de Terrassa de 80 anys o més (no només aquelles persones usuàries de residències). En aquest cas, la vacunació arriba al 86,1% amb la primera dosi i a un 27% també amb la segona.
Per la seva banda, la meitat (un 51,8%) dels terrassencs d’entre 60 i 65 anys tenen la primera dosi del vaccí. A un 1,4% se’ls ha subministrat també la segona.

Publicitat
To Top