Publicitat
Terrassa

“Sant Jordi era de Terrassa i el drac de Sabadell”, el punt de llibre per fomentar la compra local

Els dos dissenys.
Publicitat

AmbOrgull, el projecte que dos joves terrassencs van posar en marxa fa uns mesos per reivindicar l’orgull de pertinença a la ciutat, regalarà 3.000 punts de llibre coincidint amb la diada de Sant Jordi a través de les petites llibreries locals de Terrassa amb l’objectiu de fomentar la compra a aquests establiments.

S’han dissenyat dos models: el primer, amb la frase en clau d’humor “Sant Jordi era de Terrassa i el drac de Sabadell” i l’altre, amb una il·lustració de la rosa de Sant Jordi. Ambdós es podran aconseguir de manera gratuïta a partir d’aquest dimarts a les llibreries Cinta, La Temerària, Atenea, Synuisa i Re-Read.

Publicitat

Gerard Rius i Rubén Carreto, els impulsors de la iniciativa, expliquen que “davant d’una festa tan important i sabent la delicada situació que ha viscut i viu el sector cultural del nostre país, crèiem que era necessari fer una petita acció com aquesta per tal de fomentar la compra a les petites llibreries locals”. Així doncs, animen a tothom que vulgui un dels seus punts de llibre es dirigeixi a qualsevol de les llibreries que el repartiran i aprofitin la visita per fer la compra del llibre de Sant Jordi en aquell establiment.

Publicitat
To Top