Publicitat
Terrassa

A ganivetades contra el seu company de pis

L'agressió va tenir lloc a prop d'aquest tram al barri de la Maurina.
Publicitat

Li van clavar el ganivet a la cara, un costat i una espatlla, i després, una vegada el van tirar a terra, li van assestar cops de navalla en un braç i una cama. Amb sang en tot el cos el van trobar els policies que aquella matinada van acudir a la Maurina alertats d’una agressió que la fiscal qualifica d’intent d”assassinat. El ferit es va defensar també amb un ganivet, però no és culpable de res, segons l’acusació pública. Els dos acusats eren companys de pis de la víctima i s’enfronten a una petició de pena de 14 anys de presó.

L’Audiència de Barcelona ha assenyalat el judici per a dimecres vinent. Els fets van tenir lloc el dissabte 21 de setembre de 2019 al carrer de Felip II. Tot va començar amb una discussió entre un individu d’origen marroquí i altres dos individus de la mateixa nacionalitat. Segons va transcendir, els tres eren companys de pis.

Van discutir a la 1.50 de la matinada davant de l’habitatge. La víctima va marxar caminant, però els altres dos homes van seguir els seus passos. Un dels perseguidors portava un ganivet en una mà i una navalla en l’altra.

El van atacar per l’esquena. Un dels assaltants va assestar una ganivetada a l’agredit en la cara, una altra en el costat, una altra en l’espatlla dreta. “Mataré el teu pare”, cridava. L’altre subjecte va propinar una puntada a la víctima a la cama esquerra. El ferit va caure a terra i el primer agressor, el que anava armat, va aprofitar això per clavar la navalla al ferit en el braç esquerre. El ferit es va defensa amb un arma blanca que va clavar en l’orella esquerra de l’atacant i en la mà dreta.

Publicitat

La Policia Municipal va rebre una trucada. Va localitzar el ferit, ple de sang, a la calçada. Estava conscient i va donar dades dels agressors. Al seu costat havia una arma blanca i documentació, sembla que dels agressors.

Minuts després, els policies van detenir els acusats al carrer de Santa Maria de Mazzarello. Un d’ells va tirar a terra un tros de tela tacat de sang i va dipositar un altre tros en una paperera. Aquest individu tenia un tall en una orella. L’altre portava a sobre el ganivet usat en l’atac. L’amagava sota la dessuadora.

Els dos detinguts van ingressar a la presó hores després. La fiscal diu que l’agressió imputada va ser un intent d’assasinat perquè els atacants van actuar a traició “per evitar qualsevol possibilitat de defensa de la víctima”. L’agredit, segons la fiscal, no és culpable de res, perquè es va defensa de manera legítima. L’acusació reclama que els processats paguin a la víctima 11.380 euros d’indemnització.

Publicitat
To Top