Publicitat
Terrassa

Uns testimonis retenen un lladre que va atacar i ferir una dona

L'intent de robatori violent es va cometre al parc del Nord.
Publicitat

L’enèrgica reacció d’uns testimonis ha permès la detenció i imputació d’un lladre violent que el diumenge va atacar una dona i la va tirar al terra al parc del Nord. La víctima va sofrir lesions, una contusió en el nas com a mínim, i va requerir atenció mèdica. Els Mossos d’Esquadra van capturar el sospitós.

Eren les 7.30 del matí. La dona, de 39 anys, caminava pel parc del Nord després de sortir de l’estació de tren. Baixava unes escales mentre mirava el seu telèfon móvil i va notar que algú la seguia a poca distància, i de manera instintiva va introduir el mòbil en la bossa.

Publicitat

Llavors el desconegut va precipitar la’acció. Va agarrar la dona per darrere, del coll, la va colpejar. La va tirar al terra. Pel que sembla, ell va caure també en l’embranzida. Uns testimonis van veure l’agressió i van córrer cap al delinqüent i la seva víctima. Segons fonts policials, aquests ciutadans van retenir al sospitós i el van immobilitzar fins a l’arribada d’efectius dels Mossos d’Esquadra que el van detenir com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència.

L’imputat és d’origen marroquí i té 25 anys. Fins ara, mancava d’antecedents policials. La víctima de l’agressió va ser assistida al servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa

Publicitat
To Top