Publicitat
Terrassa

Un tram de Sant Marian passa a ser per a vianants

Publicitat

El carrer de Sant Marian, entre els carrers de Topete i de Baldrich, passarà a ser de vianants en el tram de l’escola Bisbat d’Ègara. L’objectiu és fer un entorn escolar més segur, millorant la seguretat i l’autonomia dels infants. Fins ara, el tram ja es tancava en horari d’entrada i sortida escolar per garantir la seguretat viària a la comunitat educativa. A partir d’avui, amb aquesta actuació, que forma part de l’ampliació de les àrees de vianants del centre, es consolida aquest tancament.

Publicitat

D’aquesta maanera, queda prohibida la circulació de vehicles, a excepció d’aquells de persones residents i usuàries de garatges d’aquest tram de carrer que disposin de la corresponent autorització municipal. També els vehicles de distribució urbana de mercaderies que necessitin fer les operacions de càrrega i descàrrega en aquest tram –només de dilluns a divendres, de 9.30 a 12 hores–, les bicicletes, tricicles i vehicles de mobilitat personal, de la mateixa manera que taxis i aquells vehicles que disposin d’una autorització temporal. Els residents i usuaris d’aparcaments tenen de dos mesos per sol·licitar l’autorització, que es pot tramitar telemàticament.

Publicitat
To Top