Publicitat
Terrassa

Retencions a les carreteres i afectacions als autobusos urbans

Publicitat

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí es registren retencions a diversos punts de la C-58. En sentit sud, la circulació és lenta del quilòmetre 9,5 al 13, a Badia del Vallès, cap a Barcelona i l’enllaç amb l’AP-7. En sentit nord, hi ha retencions del quilòmetre 7 a l1,5, a Ripollet, cap a Sabadell i l’enllaç amb l’AP-7.

Pel que fa a la resta de vies que passen per la nostra comarca, a la B-30 sentit sud, el trànsit és dens del quilòmetre 10 a l’11,5, a Barberà del Vallès, cap a Sant Cugat i l’enllaç amb la C-58. A l’AP-7, el trànsit és intens en sentit nord, del quilòmetre 146,5 al 149, a Barberà del Vallès, cap a Girona. En sentit sud, la circulació és intensa del quilòmetre 147 al 143, també a Barberà, cap a Tarragona.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen amb normalitat, i els de les línies R4 i R12 de Rodalies, també, segons comuniquen ambdós operadors.

Publicitat

Quant als autobusos urbans de Terrassa, les parades Concili Egarenc, Segle XX i Arxiu Comarcal de l’L9 queden anul·lades degut a un tall per obres al carrer de Navas de Tolosa, fins al 15 de juliol. Els autobusos urbans d’aquesta línia es desviaran pels carrers del Pare Font i de Sant Sebastià. Així, Tmesa recomana dirigir-se als pals provisionals situats al carrer del Pare Font, al carrer de Sant Sebastià o al carrer del Tren de Baix.

A més, avui, dijous, entre les 9.15 i les 14.30 hores aproximadament, un tall per obres al carrer de la Rasa anul·larà les parades Plaça Didó i Creu Gran (la del carrer de la Creu Gran) de l’L1. Tmesa suggereix utilitzar les parades Mercat o l’altra de Creu Gran, situada al carrer de la Societat.

TGO informa de normalitat en el seu servei. Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis també funcionen segons l’horari previst.

Publicitat
To Top