Publicitat
Terrassa

Denuncien divuit persones per no dur mascareta, incomplir el toc de queda i les limitacions de mobilitat

La Policia Municipal ha denunciat divuit persones i ha identificat dos establiments d’hostaleria per incompliment de les restriccions i les mesures sanitàries per frenar la Covid-19.
Ahir dia 4 de gener van ser denunciades divuit persones per diferents motius d’incompliment de les mesures sanitàries establertes, per no complir la restricció de mobilitat o restricció horària i, en altres casos, per circular o anar pel carrer sense dur la mascareta posada.
Pel que fa als establiments, dos han estat denunciats per trobar-se oberts en horari de restricció, Un d’ells està situat al carrer Ample i l’altre al carrer Watt. En aquest cas les denúncies, es van interposar el dia 3 de gener, en trobar-se els dos negocis oberts i amb persones al seu interior consumint fora de l’horari establert.

Publicitat
Publicitat
To Top