Publicitat
Terrassa

La Fiscalia arxiva la causa de les multes

La Fiscalia de Terrassa ha decidit arxivar les diligències obertes fa uns mesos per la desaparició d’unes multes municipals. El Sindicat de Policies Locals-Cos de Mossos d’Esquadra (SPL-CME) havia posat el cas en mans de la Fiscalia per determinar si havia delicte. L’assumpte es remonta a les primeres setmanes del confinament de la primavera passada, quan la Policia Municipal va denunciar dues persones per saltar-se el confinament. Va haver una forta protesta a les xarxes socials i, segons va denunciar el sindicat, les multes van desaparèixer. L’Ajuntament va dir que es trobaven a la taula d’un comandament i que va haver-hi una errada en el protocol de gestió, però les sancions es van imposar. El sindicat va posar els fets en mans de la Fiscalia, que ha investigat els fets i no ha trobat cap il·lícit penal. No tramitarà cap denúncia.

Publicitat
Publicitat
To Top