Publicitat
Terrassa

Alarma d’incendi en un edifici de Roc Blanc per una paella oblidada al foc

Una paella que la propietària d’un pis va oblidar al foc va generar una alarma d’incendi el dimarts a la tarda en un edifici de Roc Blanc. Els avisos van arribar als serveis d’emergències a les 5.40 de la tarda: s’havien rebut alertes pel fum que sortia d’una finestra d’un pis del carrer de Sant Raimon de Penyafort, a prop del carrer de Pablo Iglesias. Una dotació de la Policia Municipal i dues de Bombers van acudir al lloc, on van constatar que el fum provenia de la paella deixada al foc. El SEM va examinar la dona, que es trobava en bon estat. Els bombers van ventilar l’habitatge. Uns minuts abans, a les cinc de la tarda, una dotació de bombers es va desplaçar a un habitatge del carrer de Sant Ferran per un incendi que va afectar un drap.

Publicitat
Publicitat
To Top