Publicitat
Terrassa

Agents socioeconòmics, ajuntaments i Consell Comarcal acorden un paquet de mesures per lluitar en temps de pandèmia

La comarca ha acordat un Pla de Xoc de 24 mesures per afrontar aquest 2020 en el marc de la pandèmia. Aquestes accions fan referència, per exemple, a donar un nou impuls a l’activitat econòmica i a l’ocupació, i sobretot a la formació en noves tecnologies. També conté accions per la fiscalitat i la simplicació administrativa. El pla té llum verda amb la participació d’agents socioeconòmics, ajuntaments i el Consell Comarcal del Vallès Occidental. Les accions es volen portar a terme després de recollir les dades sobre l’impacte que està tenint la Covid-10 en les empreses i indústries. Cal recordar que la comarca té actualment una taxa d’atur del 13,7% i que s’han portat a terme prop de 10.600 expedients d’ERTO que afecten gairebé una de cada tres persones assalariades de la comarca.

Publicitat
Publicitat
To Top