Publicitat
Terrassa

L’Ajuntament distribuirà gratuïtament mascaretes a tota la ciutat

L’Ajuntament ha ordenat la compra d’una partida d’un milió de mascaretes no sanitàries, bàsiques P2 FFP2 segons catalogació Unió Europea (94% protecció). Un total de 400.000 unitats es repartiran a domicili (aprox. 100.000 adreces, 3-4 mascaretes a cada domicili), en un sobre amb instruccions sanitàries. El repartiment es farà en dates a determinar, en funció de la disponibilitat. Un total de 100.000 unitats es distribuiran a través de diferents canals i punts, a concretar, per a persones que en necessitin més, persones de col·lectius vulnerables o que no els hagi arribat per alguna raó la tramesa a domicili. Les 500.000 unitats restants es destinaran a un fons de reserva estratègic per a les properes setmanes
El cost de cada mascareta, per a una partida d’un milió d’unitats, és de 0,43 euros més IVA.El cost total de l’operació, qualificada com a urgent i d’interès públic, és de 520.300 euros, IVA inclòs.
L’Ajuntament planteja la necessitat de què és faciliti de forma urgent i extraordinària mascaretes bàsiques de protecció al màxim nombre de ciutadans i ciutadanes que sigui possible. L’objectiu és que cada terrassenc tingui almenys una mascareta, i que la ciutat tingui “instruments perquè tothom pugui respondre a les exigències de la situació actual i estigui preparada per als reptes que ens pot plantejar, en el seu moment, la suavització de les actuals mesures restrictives”.
L’Ajuntamnet no ha volgut donar més details de l’operació, ni l’empresa a la que es compren les mascaretes ni el magatzem de distribució.

Publicitat
Publicitat
To Top