Publicitat
Terrassa

Celebració de la Setmana del Tèxtil al campus de la UPC

L’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (Eseiaat) i l’Institut d’Investigació Tèxtil i Cooperació Industrial (Intexter) de la UPC – Barcelona Tech acullen mitja dotzena d’activitats emmarcades en la Setmana del Tèxtil de l’Eseiaat que tindran lloc entre els dies 25 i 28 de novembre a Terrassa. Aquest esdeveniment ha estat organitzat per empreses i institucions que formen part de la Taula Tèxtil, que s’encarrega de potenciar i fomentar tant la formació com l’activitat empresarial en l’àmbit de l’enginyeria. La Setmana s’obrirà el dilluns amb el lliurament del Premi ITMA 2019 a Montserrat Rafel per part de l’Associació d’Enginyeria de l’Ennobliment Tèxtil de Terrassa (AEETT).

Publicitat
Publicitat
To Top