Publicitat
Salud

L’Hospital de Bellvitge posa en marxa un programa d’hemodiàlisi a domicili

Publicitat

El Servei de Nefrologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge ha posat en marxa aquest mes de juliol el seu primer programa d’hemodiàlisi a domicili. Segons fonts de l’hospital, es tracta d’un règim menys agressiu, que repercuteix en una disminució de les complicacions i Dels ingressos hospitalaris, i que augmenta la supervivència en relació amb els pacients que es dialitzen a l’hospital.

Les mateixes fonts han concretat que el pacient podrà fer sessions de 2 hores, cinc o sis dies per setmana, en lloc d’haver d’acudir a l’hospital tres dies a la setmana i sotmetre’s a sessions de 4 hores.

Publicitat

El cap del Servei de Nefrologia de l’Hospital Universitari de Bellvitge, Josep M. Croat, ha afirmat que l’hemodiàlisi a domicili “ha començat a implantar-se amb força a tot el món i és previsible que, a la llarga, substitueixi l’hospitalària en tots aquells casos en què sigui possible”.

Publicitat
To Top