Publicitat
Diners

L’atur es redueix a Terrassa al setembre en 169 persones

Publicitat

L’atur a Terrassa s’ha reduït en 169 persones el mes de setembre, per a situar-se en un total de 14.039 egarencs que no tenen treball. D’aquesta manera es posa fi a dos mesos molt dolents, juliol i agost, amb un gran augment de la desocupació a la ciutat. El comportament del mercat de treball a Terrassa ha estat diferent que a Catalunya i Espanya, amb pujada de l’atur. En el conjunt del Vallès Occidental, la desocupació es va reduir en 814 persones, per a un total de 49.397 aturats.
Setembre, a Espanya, igual que altres mesos com a agost o gener, són sinònim de repunt de l’atur. No obstant això, el d’aquest 2019 va ser el menys pronunciat des del 2004 i va deixar la xifra de 13.907 aturats més respecte a agost, fins als 3.079.711 aturats en tota Espanya.
El nové mes de l’any, l’atur registrat a les oficines de Treball de Catalunya es xifra en 372.623 persones, el que suposa un increment del 0,3% (1.205 més) respecte del mes d’agost. Des de 2008, tret de l’any passat, l’atur ha crescut en tots els mesos de setembre. L’augment d’enguany és el menor en xifres absolutes.

Publicitat
Publicitat
To Top