Publicitat
Diners

La Cambra demana una sentència absolutòria per als polítics presos

Publicitat

El ple de la Cambra va acordar elevar al Consell General de Cambres de Catalunya el seu posicionament de reclamar una sentència absolutòria del Tribunal Suprem per l’anomenat Judici del Procés i l’alliberament immediat de les persones que estan patint una "llarga i injustificada" presó preventiva. L’acord s’elevarà al Consell General de Cambres de Catalunya perquè el moment excepcional que viu el país interpel·la "directament als actors socioeconòmics i es considera convenient una postura unitària de les cambres de comerç catalanes". El plenari també va acordar una presència institucional destacada en totes les manifestacions pacífiques contra una possible sentència condemnatòria. La Cambra de Terrassa declinarà l’assistència protocol·lària a qualsevol acte institucional que, al marge del Parlament i la Generalitat de Catalunya, sigui organitzat o convocat pels diversos estaments institucionals de l’Estat Espanyol.

Publicitat
Publicitat
To Top