Publicitat
Diari de Terrassa

Mor per coronavirus Antònia Bonastre

Antònia Bonastre, la terrassenca de més edat censada a la ciutat, va morir ahir amb 107 anys per coronavirus. Bonastre, nascuda a Terrassa, vivia des de feia prop de dos anys a la Residència Mossèn Homs. En una entrevista a aquest diari el desembre passat, quan va complir 107 anys, explicava que a la residència s’hi trobava molt a gust. “Aquí estic molt tranquil·la. Tinc tot el que necessito i em cuiden molt bé”, afirmava al respecte.

També en aquella entrevista, Antònia responia a la pregunta de quin era el secret per viure tants anys dient: “Doncs, suposo, que prendre’s la vida tal com bé i no fer abusos. Jo sempre he menjat molta verdura”.

Antònia era la més gran de tres germans, els seus pares van treballar al tèxtil i ella també va treballar de cosidora a Pont Aurell i Armengol, Fontanals i Vallhonrat. Després de casar-se, el seu marit va morir al cap de dos anys i ella va haver de treure sola endavant la seva única filla.”La vida m’ha passat volant, volant”, deia en aquella entrevista.

Publicitat
Publicitat
To Top