Publicitat
Esports

El CN Sabadell aparta Nemanja Ubovic de l’equip

El boia serbi de 30 anys Nemanja Ubovic, amb el número 10.
Publicitat

El Club Natació Sabadell ha emès aquest migdia un comunicat anunciant que ha decidit apartar el jugador serbi del seu primer equip de waterpolo Nemnanja Ubovic de la plantilla fins que no es resolgui l’expedient informatiu que el club té obert des de diumenge. El boia de Belgrad no participarà, doncs, ni en entrenaments ni en partits oficial. La decisió s’ha pres després que dissabte, el boia madrileny del CN Terrassa Víctor Gutiérrez denunciés a les xarxes socials que Ubovic li havia dirigit dos insults homòfobs.

El CN Sabadell acabarà la lliga regular en quarta posició (li queda una jornada intranscendent) i s’enfrontarà al CN Atlètic Barceloneta en una de les semifinals. L’altra la jugaran el CN Barcelona i el CN Terrassa. El boia Nemanja Ubovic, de 30 anys, ja tenia decidit abandonar el conjunt sabadellenc a finals de temporada, probablement al Ferencváros hongarès.

Publicitat

En el seu comunicat, el club que presideix Claudi Martí assenyala: “Durant la tramitació de l’esmentat expedient, s’han posat de manifest l’existència de versions contradictòries, que estan sent estudiades”. Afegeix que “lamentem i condemnem les amenaces i insults que el nostre jugador i la seva família estan rebent, promogudes des de les xarxes socials”. I acaben dient: “Una vegada més, el Club Natació Sabadell reitera la més enèrgica condemna a qualsevol actuació homòfoba, xenòfoba i racista”.

Publicitat
To Top