Publicitat
Esports

Important empat del San Cristóbal en un festival de gols

El davanter Abde, a l'esquerra, en una acció ofensiva.
Publicitat

El San Cristóbal ha sumat el seu segon empat en aquesta fase de promoció d’ascens i segueix segon del grup, ocupant una de les dues places que permeten jugar les eliminatòries d’ascens a la Segona Divisió de la RFEF. En un partit en què ha tingut les millors oportunitats de gol i ha merescut guanyar, els de Ca n’Anglada han sumat un important empat a tres gols en un partit espectacular en l’aspecte ofensiu, disputat aquest diumenge en el camp del Vilassar.

El primer temps ha acabat amb empat. Eslava ha obert el marcador al minut 14. Dos després, un cop de cap de Mario Cantí a passada d’Abde ha significat l’empat a un gol amb el qual s’ha arribat al descans.

Publicitat

La dinàmica no ha variat gens al segon període, amb dos gols més als cinc primers minuts. Fran Fuentes ha fet de penal el 2 a 1. I dos minuts després, els d’Oliver Ballabriga han tornat a empatar gràcies a una centrada de Mario Cantí que Ricki ha rematat de cap al fons de la xarxa. El mateix Ricki i Mario Domingo han pogut posar per davant el San Cristóbal, però al minut 72, una passada de la mort de Pluvins a Ángel ha significat el 3 a 2.

Però no tot estava decidit al Xevi Ramon de Vilassar de Mar. Sis minuts més tard, el San Cristóbal ha establert el 3 a 3 definitiu. El capità Óscar Sierra ha centrat i Tom Diawara ha fet el 3-3. El mateix Tom i Abde han pogut decantar un partit que ha acabat amb repartiment de punts.

Publicitat
To Top