Publicitat
Esports

Víctor Gutiérrez denuncia un insult homòfob d’un jugador del CN Sabadell

Victor Gutiérrez, boia del CN Terrassa.
Publicitat

En el derbi vallesà d’avui de la lliga de Divisió d’Honor masculina que ha acabat amb victòria per 16 gols a 14 del CN Terrassa sobre el CN Sabadell a la piscina de l’Àrea Olímpica, el boia madrileny Víctor Gutiérrez ha denunciat un pressumpte insult homòfob per part d’un waterpolista del conjunt sabadellenc. I ho ha reflectit a les seves xarxes socials. Denuncia Gutiérrez que el serbi Nemanja Ubovic li ha dit “maricón” durant el partit. “Per mi no és un insult. Jo estic molt orgullós de ser homosexual, gai o maricón. Entenc que pugui passar dins l’aigua a 200 pulsacions. Però quan el partit ha acabat, no he volgut donar-li la ma i m’ha tornat a insultar. Hi ha gent i companys que ho han escoltat”, assenyala l’ex del Real Canoe.

El waterpolista del CN Terrassa no va dir el dissabte el nom de qui l’havia insultat, “per evitar que l’assetgin a les xarxes”, però, aquest diumenge ha revelat que va ser Ubovic, ja que no s’ha disculpat. Visiblement emocionat, Gutiérrez ha reclamat que s’acabi d’una vegada per totes amb l’homofòbia. N’ha parlat amb els àrbitres, que en no haver-ho escoltat no ho han reflectit a l’acta. Víctor Gutiérrez, conegut pel seu activisme gai, confia que la Federació Espanyola faci quelcom per evitar que aquestes agressions restin impunes.

Publicitat

El CN Terrassa ha expressat en un comunicat tot el seu suport al waterpolista i ha lamentat que se segueixin produint insults homòfobs. El mateix CN Sabadell ha emès un comunicat lamentant el fet, igual que la mateixa Federació Espanyola de Natació.

Publicitat
To Top