Publicitat
Esports

El San Cristóbal empata 1-1 amb la FE Grama tot i ser superior

Publicitat

Ha esgarrapat un punt aquest migdia a Ca N’Anglada un San Cristóbal que per joc i ocasions ha merescut els tres. En el primer partit de la fase de promoció d’ascens, els d’Oliver Ballabriga han estat molt superiors a la FE Grama, però s’han hagut de conformar amb un empat a un gol. Roger Escamilla ha perdonat als sis minuts en un xut claríssim a passada de Tom Diawara. A la segona meitat, el San Cristóbal ha dominat encara més que a la primera. Mario Cantí ha protagonitzat un parell d’ocasions claríssimes als sis primers minuts de la represa, però l’electrònic seguia sense moure’s.

Al minut 16 del segon temps, el visitant Ángel ha intentat batre un atent Carles Segura. I tres minuts després, Damián Obispo ha errat una altra oportunitat claríssima. Al tram final, una combinació entre Juanpi i Abde ha acabat malbaratada pel porter visitant. En una pilota llarga, la FE Grama s’ha avançat al minut 85 gràcies a una doble rematada de Montalbán. Han insistit els parroquials i molt poc després, Mario Cantí ha aprofitat una passada de Juanpi per establir l’1 a 1 definitiu. Ja a l’afegit, Mario Domingo ha xutat amb molta intenció, però el porter visitant ha reaccionat a temps.

Publicitat

Quan falten cinc jornades per tancar aquest segona fase, el Sant Andreu s’ha situat líder amb 34 punts, seguit del San Cristóbal, que cau a la segona posició, que dóna opció encara de promocionar. El Vilassar de Mar segueix tercer amb 31 punts, seguit pel Manresa amb 30.el Castelldefels i la FE Grama, tots dos amb 28 punts.

Publicitat
To Top