Publicitat
Esports

Ballart reitera la voluntat d’apostar per la Casa del Hockey

Publicitat

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha reiterat als clubs de hockey de la ciutat la voluntat d’habilitar l’edifici de l’antic ajuntament, situat al Raval de Montserrat, com a seu de la Casa del Hockey, una vella reivindicació de les entitats terrassenques. L’edifici ja és de titularitat municipal i, per tant, es pot iniciar el procediment per destinar-ho a nous usos. Aquest ha estat un dels temes tractats en la reunió que aquest dimecres ha mantingut Hockey per Terrassa amb Ballart. Han assistit a la mateixa el president de l’entitat, Francesc Salvatella, i els presidents dels quatre clubs locals: Lidia Martí, del CD Terrassa; Pere Marcet, del Club Egara; Josep Maria Biosca, de l’Atlètic Terrasa; i Raül Galy, del Línia 22. També han participat Isaac Albert, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament i el regidor d’esports, Miguel Ángel Moreno.
Jordi Ballart ha mantingut la voluntat d’aplicar els acords signats en el seu moment en el pacte de ciutat acordat entre les forces polítiques i les entitats locals del món del hockey i, fins i tot, portar-lo al ple municipal perquè el mateix sigui aprovat en sessió plenària pels grups representats a l’ajuntament.
En referència a la Casa del Hockey, no s’ha establert cap calendari per posar-la en marxa encara que la voluntat és agilitzar els terminis d’acord amb les actuacions de millora que s’hauran de fer en l’edifici. Les possibilitats que ofereix l’antic ajuntament obririen les portes a ubicar també en el mateix al Servei d’Esports de l’Ajuntament. I es valora com a opció disposar de delegacions tant de la Federació Catalana de Hockey com de l’Espanyola. A la trobada també s’ha parlat de la candidatura de Terrassa al Mundial femení de 2022.

Publicitat
Publicitat
To Top