Publicitat
Esports

Sergi Mora seguirà una temporada més al CN Terrassa

Publicitat

El CN Terrassa ha anunciat la renovació del jugador Sergi Mora. El manresà és el jugador més veterà del planter que dirigeix Dídac Cobacho. Va tornar al club fa dues campanyes després d’un parèntesi de dues temporades al Debrecen. El manresà havia militat catorze temporades a l’entitat abans d’emprendre l’aventura internacional a Hongria, de manera que la campanya 2019-2020 serà la dissetena com a integrant del primer equip.
El club egarenc habia renovat abans Iñaki Aguilar, Ricard Alarcón, Fran Sánchez, Jordi Chico, Óscar Aguilar i Biel Segura i ha fitxat Víctor Gutiérrez. També segueixen, amb contracte en vigor, Bernat Sanahuja, Oriol Rodríguez, Agustí Pericas i Alberto Barroso.

Publicitat
Publicitat
To Top