Publicitat
Cultura i Espectacles

Ministrils del Raval presenten “La Filomena se’n va al mercat”

El grup de música popular Ministrils del Raval ha presentat aquest matí, al Racó de Sant Galderic del Mercat de la Independència, “La Filomena se’n va al mercat”. Aquest espectacle familiar es representarà diumenge, 10 de gener, a l’Auditori Municipal de Terrassa en dos passis: un a les 12 del migdia i l’altre (donat que aquest primer passi ja està ple, amb un aforament de la sala reduït pel virus) a les 18 hores.

“La proposta de l’espectacle era vincular la música tradicional dels Ministrils i els productes alimentaris propis de diversos indrets de Catalunya”, ha explicat l’autor i director de l’obra, Jordi Palet. Tot a través del personatge de la Filomena, interpretada per l’actriu terrassenca Alba Valldaura.

Publicitat

Les entrades anticipades valen 7 euros, a www.entrapolis.com. El dia del concert podran comprar-se a la guixeta a un preu de 10 euros.

Publicitat
To Top