Publicitat
Cultura i Espectacles

Martita de Graná reobre el Centre Cultural amb les entrades exhaurides

El primer espectacle del Centre Cultural Terrassa, des del tancament del mes passat, porta avui dijous al seu escenari a Martita de Graná. Ofereix “Mi padre flipa”, un monòleg que és el primer espectacle d’ aquesta “influencer”, que s’ha fet popular pels seus vídeos a les xarxes socials, tant que ha esgotat les localitats per les dues funcions programades, a les sis i a les vuit de la tarda. Martita de Graná (Marta Martínez García) va començar en el món de l’espectacle fent un vídeo de dos minuts en què explicava tot allò que fa de la seva ciutat un indret atractiu (des de les tapes fins a Sierra Nevada passant per l’Albaicín, l’Alhambra, el Granada CF, el jovent o les universitats). El vídeo es va fer viral, l’èxit es va repetir amb altres, i Martita de Graná va decidir fer el salt als escenaris amb un show humorístic, aquest “Mi padre flipa” que demà es pot veure a Terrassa.

Publicitat
Publicitat
To Top