Publicitat
Cultura i Espectacles

Miki Núñez reuneix 15 artistes per lluitar contra el coronavirus

El cantant egarenc Miki Núñez ha reunit diversos artistes de tot l’Estat per versionar la seva cançó “Escriurem” en benefici de la investigació per a la prevenció i cura del coronavirus, informa la discogràfica Música Global.

La iniciativa s’emmarca en la campanya #JoEmCorono, que té com a objectiu recaptar fons per a la lluita contra la Covid-19 que es desenvolupa des de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties infeccioses, l’Hospital Germans Trias i Pujol i l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa.

Publicitat

Els artistes que acompanyen Miki Núñez en aquesta versió coral, que s’ha publicat avui dimarts, són Natalia Lacunza, Els Amics de les Arts, Alba Reche, Doctor Prats, Judit Neddermann, La Pegatina, Suu, Blaumut, Sey Sisters, Buhos, Sara Roy, Lildami, Bely Basarte, Cesk Freixas i Maren.

Publicitat
To Top