Publicitat
Cultura i Espectacles

Minyons de Terrassa, obligat a anul·lar un viatge a Paris

Minyons de Terrassa ha comunicat l’anul·lació del viatge a París que la colla tenia previst pel pont de l’1 de Maig. Hi havia previstes dues actuacions amb els Geperuts (Castellers de París) i els Castellers de la il·lusió. Una de les trobades era davant de l’emblemàtica Torre Eiffel (Champs de Mars) i l’altre a la cèntrica plaça des Vosges, a l’emblemàtic barri de Le Marais.

L’ajuntament de la capital francesa anunciava al seu web aquestes actuacions (a l’adreça https://quefaire.paris.fr/99747/exhibition-de-castells-catalanspyramides-humaines). Fonts de Minyons concreten que “nosaltres ja teníem l’hotel reservat, més de 200 membres de la colla inscrits, i varis que ja havien fet la paga i senyal corresponent. Tot estava en marxa per portar la nostra cultura a la capital veïna.”

Publicitat

Malauradament, lamenten que “ahir els Geperuts ens van fer arribar una carta, comunicant-nos que seguint les indicacions de les autoritats franceses, s’anul·laven les actuacions a Champs de Mars i Place des Vosges per culpa del Coronavirus, quedant així anul·lat el viatge a París.”

Publicitat
To Top