Publicitat
Cultura i Espectacles

Dedicat a Wim Van Der Bruggen

El Club de Jazz d’Amics de les Arts i JM dedica el 39 Festival de Jazz Terrassa "a dues personalitats de primer ordre en el desenvolupament del jazz a Catalunya, desapareguts l’any 2019", expliquen. Es tracta de Wim Van Der Bruggen (1935-2019), mort el juny passat als 84 anys i a la ciutat que l’acollí a la seva arribada des d’Holanda. La seva destresa com a clarinetista i els seus coneixements sobre el gènere, van ser decisius en l’impuls del jazz a la ciutat. L’altra personalitat en abandonar-nos ha estat Josep Vadell (1931-2019), pianista i actiu promotor de jazz natural de Vilanova i La Geltrú, que ens va deixar el proppassat desembre. El jazz es va convertir en la seva passió després d’escoltar Duke Ellington. Com a músic va tocar amb Ricard Roda, Vicens Vacca i amb la terrassenca Jai Jazz Banda, entre altres.

Publicitat
Publicitat
To Top