Publicitat
Cultura i Espectacles

Telecinco, obligada a suspendre l’emissió de “Pasapalabra”

Publicitat

L’emissió d’ahir dimarts podria haver sigut l’última de “Pasapalabra” a Telecinco. La cadena privada s’ha vist obligada a suspendre el concurs presentat per Christian Gálvez de la seva programació, després de dotze anys en antena. De moment, com a mesura d’urgència, la cadena allarga l’emissió de “Sálvame naranja” fins a enllaçar amb “Informativos Telecinco” a les 21.10 hores, segons es contempla a la graella d’aquest divendres.

Publicitat

El Tribunal Suprem va notificar dimarts una sentència que confirmava una decisió anterior de l’Audiència Provincial de Madrid que obligava Mediaset a cessar “immediatament” l’emissió del programa. Aquesta sentència resol un litigi sobre els drets d’emissió del concurs que enfrontava al grup audiovisual amb la productora britànica ITV Global Entertainment des de fa anys.

Publicitat
To Top