Publicitat
Cultura i Espectacles

El premi RBA de Novel·la Negra, el més ben dotat, no s’entregarà aquest any

Publicitat

El premi RBA de Novel·la Negra, el millor dotat en el seu gènere en tot el món, no s’entregarà aquest any, segons ha decidit el seu convocant, la Fundació RBA, que ha cancel·lat tots els seus actes per a “reorientar i redefinir” la seva activitat. Fonts del grup editorial barceloní consultades per EFE s’han remès a la carta que la Fundació RBA va enviar fa uns mesos, en la qual anunciava que suspenia temporalment la seva programació.

Publicitat

L’acte de lliurament del Premi RBA, que marcava cada mes de setembre l’inici de la temporada editorial barcelonina, estava molt vinculat a la Fundació que, en suspendre els seus actes, ha decidit anul·lar també la convocatòria del premi. Aquesta decisió, no obstant això, no afecta, adverteixen les mateixes fonts, a la programació de la col·lecció d’RBA Llibros Serie Negra, que segueix endavant i ja ha anunciat novetats editorials per a la pròxima tardor.

Publicitat
To Top