L'arribada de la Vella Quaresma serà el moment més esperat.
Ullastrell

Tornen les festes de Serralavella

09.03.2021 | 04:00

Espectacles de circ, jocs de carrer, concerts, exposicions i la tradicional cantada de Serralavella. Tot i la pandèmia la programació de les Festes de Serralavella d'enguany, que se celebrarà del 10 al 14 de març, manté viva l'essència i dinamisme. Després de no poder celebrar-se el 2020 a causa de la Covid, aquest any s'han organitzat un munt d'activitats per a tots els públics, i especialment, per a la canalla.

Les festes començaran demà a les 11.30 hores amb la rebuda de la Vella Quaresma per part de les autoritats locals. Després de la lectura del pregó d'inici de festes, hi haurà la cantada de Serralavella. Com a novetat d'aquest any, la Vella Quaresma ha gravat la cançó amb alguns infants i entitats del poble, per tenir un enregistrament de record. Cap a les 12 hores, hi haurà l'espectacle "clown", de màgia i humor "Amb P de pallasso", amb la companyia Sabanni.

A la tarda, a les 18 hores, al Teatre del Casal Cultural, es presentarà el "making-off" de la gravació de la nova cançó de Serralavella. La jornada acabarà amb el concert de Lúa Cheia-Acústic Duo.

Dijous, a les 17 hores, la Vella Quaresma narrarà el "Conte va conte ve" i s'inaugurarà l'exposició "40 anys d'ajuntaments democràtics a Ullastrell" a El Progrés Espai Cultural.

El divendres serà el moment per a la gastronomia amb el XIIIè Concurs de Cuina. Aquest any serà virtual i els participants hauran d'explicar la seva recepta. Els premis seran per a la millor presentació i millor tàndem familiar. El dia acabarà amb un concert a càrrec de Piero Pesce Trio Folk.¡ Dissabte hi haurà jocs al carrer amb Pájaro Jocs davant de l'Ajuntament i un concert de Ke Te Kalles al Teatre del Casal Cultural. El final de festa serà diumenge amb l'espectacle de circ "Back to classics" a càrrec de la companyia Planeta Trampolí.