La iniciativa pretén fer costat al petit comerç, un dels sectors més afectats per la pandèmia.

Castellbisbal agilitza l'ajuda als comerços per la Covid-19

12.02.2021 | 21:37

Els petit comerç ha estat un dels sectors més afectats per les restriccions de la Covid-19. Per tal de donar suport el sector, el ple municipal de Castellbisbal ha aprovat unes noves bases reguladores destinades a agilitzar la concessió de subvencions per als comerços i els serveis locals afectats per la perllongada situació de pandèmia.

La principal característica de les citades bases és que són generalistes que, i segons indiquen des del Consistori, "ofereixen una gran flexibilitat a l'hora de dur a terme les futures convocatòries d'ajuts". En aquest sentit, la regidora de Comerç de Castellbisbal, Gemma Margarit, explica que les noves bases permeten "agilitzar el procés de concessió d'ajuts i donar suport als qui més ho necessiten".

L'aprovació d'aquestes bases es efectuar en el ple municipal del mes de gener, i va comptar amb els vots favotables de tots els grups polítics, a excepció de la CUP, que es va abstenir. En el ple municipal del gener també es va aprovar una moció perquè l'Ajuntament de Castellbisbal impulsi una campanya destinada a distribuir vals de compra amb l'objectiu d'ajudar el comerç local i les famílies. La proposta de resolució, que van presentar en conjunt ERC i el PSC, es va aprovar per unanimitat. La iniciativa tracta de potenciar que els ciutadans de Castellbisbal comprin al municipi amb l'objectiu de reforçar el comerç local.