El cantant terrassenc Miki Núñez ja ha exhaurit totes les entrades per al seu concert del 27 de febrer.
Sant Cugat

Miki Núñez i Manel, a la nova temporada del Teatre-Auditori

27.01.2021 | 20:18

El Teatre-Auditori de Sant Cugat ha presentat la seva nova temporada per al període de febrer a maig de 2021. Teatre, música, òpera, dansa, circ i màgia són els ingredients de la nova programació de l'espai municipal, que presenta 23 propostes a la mida de tots els espectadors.

La nova temporada inclou tretze espectacles ajornats els últims mesos a causa de les restriccions imposades per frenar la pandèmia de la Covid-19 i deu propostes noves. S'obrirà el 5 de febrer amb l'obra de teatre "Lazarillo de Tormes", a càrrec de Rafael Álvarez "El Brujo", que torna a posar-se a la pell d'un dels personatges més emblemàtics de la literatura espanyola a través d'una adaptació de la novel·la en forma de monòleg. L'encarregat de tancar-la serà el mag Jorge Blass el 29 de maig amb un espectacle per a tots els públics ple d'experiències interactives, il·lusions increïbles, teletransportacions impossibles i un munt de sorpreses.

Pel que fa a les funcions de teatre, a més de la ja anomenada, hi haurà les obres "Els Brugarol" de, i amb, Ramon Madaula (19 de febrer); "Una història real", de Pau Miró (28 de febrer); "Crimen y telón", de Ron Lalá (28 de març); i "El pare de la núvia... i potser del nuvi", de Joel Joan i Hèctor Claramunt (8 i 9 de maig).

Quant a concerts, destaca el que el cantant terrassenc Miki Núñez oferirà el 27 de febrer per presentar el seu segon àlbum, "Iceberg". Programat en col·laboració amb el Consell de Joves 13/16, òrgan consultiu i de participació on els estudiants d'ESO de Sant Cugat poden expressar les seves idees i opinions i proposar accions concretes per transformar la ciutat, les entrades pel bolo es van posar a la venda al desembre i ja s'han exhaurit.

Seguint amb la música, s'han reprogramat els concerts ajornats de Manel (13 de febrer), Sopa de Cabra (7 de març) i El Kanka (19 de març), i s'incorpora a la programació el concert especial amb motiu del Dia Internacional de la Dona "La revolució de la tradició", que protagonitzaran el 13 de març els grups Marala, Tarta Relena, Paula Grande i Anna Ferrer.

En música clàssica, els espectadors podran gaudir dels concerts de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat "Música de pel·lícules" (26 de febrer), de la mà dels germans Saltor, i el concert núm. 1 de Txaikovski (26 de març), amb Cristina Casale i sota la direcció d'Edmon Colomer.

Òpera i dansa
El 5 de març es representarà l'òpera Tosca, de Giacomo Puccini, mentre que la programació de dansa inclou "Leve" de la Cia. Sibèria (21 de març), les companyies IT Dansa (17 d'abril) i Malandain Ballet Biarritz (23 de maig), i una gala d'homenatge a Alicia Alonso (7 de maig).

També hi haurà dos espectacles de circ contemporani, "Fins i tot la foscor" (21 de febrer) i "Estat d'emergència" (25 d'abril), i tres propostes per a públic familiar: el Mag Lari (14 de març), El Pot Petit (11 d'abril) i Cantajuego (16 de maig).

Les entrades i abonaments es van posar a la venda ahir a través de la pàgina web del Teatre-Auditori de Sant Cugat (www.tasantcugat.cat). Com a mesura excepcional, totes es vendran únicament online. Les taquilles del Teatre-Auditori i l'Oficina de Turisme oferiran atenció presencial només a aquelles persones que no tenen accés a internet o que tinguin dificultats en comprar les entrades de manera electrònica.

En el cas d'estat d'alarma o confinament, hi haurà la possibilitat d'acollir-se a la devolució de l'import total o al bescanvi, sense justificació prèvia.