Veïns de la Floresta es tanquen al consultori per exigir la seva reobertura
Sant Cugat

Veïns de la Floresta es tanquen al consultori per exigir la seva reobertura

23.10.2020 | 12:57

Un grup de veïns del districte de la Floresta protagonitzen un tancament al consultori de la zona per exigir al Servei Català de la Salut la seva reobertura, després d'estar més de set mesos tancat a conseqüència de les mesures contra la pandèmia. Es tracta d'una acció que protagonitzen des de la matinada d'ahir diverses desenes de veïns, que tenen previst mantenir-la fins dilluns a la tarda, quan s'ha organitzat un consell de districte amb caràcter extraordinari per abordar el tema.

Segons fonts veïnals, el consultori va tancar portes el passat mes de març amb l'inici de les mesures vinculades a l'estat d'alarma i al confinament, amb el compromís que es reobrís a l'octubre. "Aquí teníem tres infermeres i dos metges, i per ara no ha reobert; vam enviar un burofax i el que s'ha fet és reobrir un matí i una tarda amb una persona d'administració i una infermera", va lamentar ahir Carme Gallardo, portaveu del col·lectiu.

L'Ajuntament s'hi suma
L'Ajuntament de Sant Cugat s'ha sumat a la petició dels veïns perquè la Generalitat reobri l'ambulatori. L'alcaldessa, Mireia Ingla, va mantenir ahir al matí una trobada amb el veïnat que ha ocupat el centre, i va donar suport a les seves reivindicacions, de la mateixa manera que els va convidar a una reunió dimarts que ve per tractar la situació amb el CatSalut i Mútua Terrassa.