Torra inicia el seu discurs denunciant la "repressió" amb Rajoy i amb Sánchez

Torra inicia el seu discurs denunciant la "repressió" amb Rajoy i amb Sánchez

16.09.2020 | 11:39

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha iniciat aquest dimecres el seu discurs en el debat de política general del Parlament denunciant la "repressió" tant amb el Govern de Mariano Rajoy com amb l'Executiu de Pedro Sánchez i Pablo Iglesias , segons ha emfatitzat.

En la seva intervenció inicial davant el ple del Parlament, en la primera jornada del debat de política general, Torra ha explicat que el seu discurs -la seva exposició inicial no té límit de temps i sol oscil·lar entre una i dues hores- posarà l'accent en els reptes de Catalunya davant la crisi provocada per la pandèmia delcoronavirus, que ha "instal·lat la incertesa en les nostres vides".

Amb la independència, ha assegurat, Catalunya disposaria de "totes les garanties per a fer-ho millor" davant la pandèmia.

Torra, en la vigília que el Tribunal Suprem celebri la vista sobre el recurs contra la seva inhabilitació, ha avançat que acabarà amb un "apunt polític", en un moment en què ERC i la CUP pressionen per pactar una data electoral abans que el president pugui ser inhabilitat.