L'Ajuntament decideix suspendre la festa major però manté la programació cultural
Ullastrell

L'Ajuntament decideix suspendre la festa major però manté la programació cultural

07.09.2020 | 12:04

Davant de la situació pandèmica provocada per la Covid 19 el govern municipal d'Ullastrell ha decidit suspendre la festa major del municipi que s'havia de celebrar del 18 al 20 d'aquest mes de setembre.

Tot i així l'Ajuntament vol mostrar el seu compromís amb el sector cultural i per això reprogramarà la majoria dels actes culturals durant el darrer trimestre de l'any de forma que es puguin garantir totes les mesures sanitàries.


El primer acte se celebrarà el 18 de setembre amb el concert de la cantant Queralt Lahoz que es realitzarà a la plaça de l'Ajuntament mitjançant el sistema de cita prèvia i l'aforament limitat. Així doncs, durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre s'aniran programant actes com el primer Festival de microteatre, activitats infantils, contes infantils "Conte ve Conte va", etc.


El govern municipal ja va ajornar la festa major que s'havia de celebrar el 15 d'agost a causa de les circumstàncies provocades per la Covid 19 i es va programar per mitjans de setembre. Actualment, i seguint les indicacions dels responsables de Salut i la Generalitat, ha cregut convenient anul·lar-la.