Aquestes carpes estan ubicades a la zona sud de la ciutat
La crisi del coronavirus

Llargues cues en l'obertura de les carpes per als test Covid a Sabadell

06.08.2020 | 13:05

El Departament de Salut ha instal·lat aquest matí dues carpes a les places Picasso i Les Termes de Sabadell per dur a terme test massius de Covid-19 i es registren llargues cues de veïns des de primera hora del matí per fer-se la prova.

Aquestes carpes estan ubicades a la zona sud de la ciutat, on les dades referents a casos positius de coronavirus no són bones, atès que han crescut considerablement en les últimes setmanes.

Per aquest motiu, i atès que no es disposa d'una focalització d'on es concentren aquests casos en aquest extrem de la capital vallesana, es preveu poder establir una traçabilitat a partir de les proves realitzades entre persones asimptomàtiques.

Les carpes s'han instal·lat des d'aquest dijous i fins dissabte, i tenen previst atendre els veïns per fer-los proves PCR de 8.30 a 13 hores i de 17 a 21 hores, tot i que aquest dijous, per motius d'organització, han obert portes més tard, al voltant de les 9.45 hores.

"Cal fer una crida ciutadana perquè es vinguin a fer les proves, en aquest barri de la ciutat hi ha un rebrot, això és sabut, i és important poder detectar els casos asimptomàtics", ha assenyalat l'alcaldessa accidental Marta Morell.