Aena recorda que és obligatori l'ús de mascareta tant a l'aeroport d'origen i en el de destinació com a l'interior de l'avió
La crisi del coronavirus

El Prat torna a posar en servei la T2 aquest divendres

22.07.2020 | 12:55

L'Aeroport del Prat posarà novament en servei la terminal T2 (la terminal antiga) a partir d'aquest divendres per adaptar-se a la situació operativa, facilitar la distància de seguretat i evitar possibles aglomeracions a les instal·lacions. D'aquesta manera, l'aeroport barceloní tindrà operatives les terminals T1, T2A i T2B, mentre que la terminal T2C, (l'antic pont aeri) seguirà sense estar operativa. Les aerolínies que comencen a operar des de la T2B són Ryanair, EasyJet, Wizz Air, Transavia, Air Baltic, Air Moldàvia, Pegasus Airlines i Volotea, mentre que la resta de companyies operen a la Terminal T1.

A més, es recupera el servei gratuït de trasllat a les dues terminals de l'aeroport. Des d'Aena s'ha recordat que només poden accedir a la terminal, pels accessos senyalitzats, les persones amb reserva o targeta d'embarcament o amb causa justificada, els acompanyants de menors o de passatgers que necessitin assistència especial.

Els passatgers de la T2 hauran d'accedir a les instal·lacions a través de les portes situades en els extrems de la T2B i l'accés a les portes d'embarcament es realitzarà únicament a través del control de seguretat de la zona T2B. L'estacionament està operatiu a l'aparcament de superfície de la T2B i a l'edifici de la Terminal T2C.

Aena recorda que és obligatori l'ús de mascareta tant a l'aeroport d'origen i en el de destinació com a l'interior de l'avió, així com la necessitat de mantenir la distància física de seguretat amb altres persones i seguir les mesures higièniques recomanades.