Finalitza el servei especial de recollida de residus a les residències

Finalitza el servei especial de recollida de residus a les residències

02.07.2020 | 12:44

Dimarts va finalitzar el servei especial de recollida de residus a les residències de la comarca. Amb la finalització de l'Estat d'alarma el 21 de juny deixa de ser vigent l'ordre que obligava a un tractament diferenciat dels residus provinents de centres residencials. Durant la vigència del servei s'han recollit 313 tones de residus a un total de 77 residències de 16 municipis del Vallès Occidental amb un cost de 150 mil euros.

De forma esglaonada s'ha anat reduint, des de la finalització de l'Estat d'alarma, el servei a les residències que ha portat a terme el Consorci Residus Vallès des del 27 de març. També s'ha procedit a retirar els contenidors que es van habilitar per portar a terme el servei.

El president del Consorci, Nil López, ha fet "una valoració molt positiva del servei especial a les residències, que vàrem organitzar amb la màxima celeritat per tal de poder donar suport als ajuntaments en la recollida dels residus provinents d'aquests centres de gent gran". També ha agraït "tota la tasca feta pels serveis de recollida i de tractament durant la fase més dura de la pandèmia ja que aquest ha estat un servei essencial a totes les poblacions".