El programa de colonies s'ha adaptat als condicionants que exigeix la pandèmia de Covid-19.

La Generalitat obre avui les inscripcions a les colònies de "L'estiu és teu!"

10.06.2020 | 12:53

Les colònies de "L'estiu és teu!" per a infants i adolescents de 5 a 16 anys que organitza l'Agència Catalana de la Joventut ja ha obert les inscripcions a la seva 26a edició amb un programa adaptat als condicionants que exigeix la pandèmia de Covid-19. Les famílies es poden inscriure directament a les places lliures que ofereix el portal virtual, de manera que sabran des del primer moment si tenen plaça al torn i especialitat de colònies desitjades. Caldrà tenir sempre en compte que el lloc i les dates escollides hauran d'estar en la fase 3 de desconfinament en el moment d'inici de l'activitat, condicionant general per a totes les activitats de lleure.

Així, en aquesta edició s'oferiran 11 modalitats d'estades a escollir: música, idiomes (anglès, francès o alemany), multiesportives, combinat d'anglès i multiesportives, combinat d'anglès i astronomia, enginy, circ, veu, cinema, excursionisme i dansa.

Els albergs als quals es desenvoluparan les colònies són els de Banyoles, Cabrera de Mar, Canyamars, Coma-ruga, Deltebre, La Molina, l'Escala, L'Espluga de Francolí, Núria, Planoles, la Vall d'en Bas, Sant Joan de les Abadesses, Sort i Vic.