Malgrat l'augment, en les sortides de Barcelona la reducció és d'un 57,2% i a les entrades del 59,6%, en relació amb un dimarts previ a l'estat d'alarma pel coronavirus.
La crisi del coronavirus

El trànsit puja un 50% als accessos a Barcelona

14.04.2020 | 11:50

El trànsit als accessos a Barcelona ha augmentat aquest matí més d'un 50% respecte al dimarts de la setmana passada, en el primer dia laborable a Catalunya després de la Setmana Santa en què el confinament no és total, pel que poden anar a treballar empleats de serveis no essencials.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), fins a les 09.00 hores d'aquest matí la circulació viària als accessos a Barcelona ha repuntat un 56,2% en les sortides i en un 51,4% en les entrades, en relació amb la mateixa hora de dimarts de la setmana passada, quan encara estava vigent el confinament total pel coronavirus, en què només es permetia anar a treballar als serveis essencials.

En qualsevol cas, la circulació aquest matí als accessos a Barcelona, amb el confinament encara vigent, segueix la seva tendència a la baixa respecte en un dimarts sense restriccions de mobilitat pel coronavirus.

En concret, segons les dades de Trànsit, a les sortides de Barcelona la reducció és d'un 57,2% i a les entrades del 59,6%, en relació amb un dimarts previ a l'estat d'alarma pel coronavirus