Nou projecte "Dinem Junts!" per a alumnes d'ESO
Vacarisses

Nou projecte "Dinem Junts!" per a alumnes d'ESO

10.03.2020 | 04:00

La Fundació Probitas torna a posar en marxa, per segon any consecutiu, el projecte "RAI ESO. Dinem Junts!", amb la implicació i el suport del Consell Comarcal, la Fundació La Xarranca, l'Ajuntament de Vacarisses i l'institut del municipi. Es tracta d'un programa de Reforç de l'Alimentació Infantil (RAI), que la Fundació Probitas ja està aplicant a diversos instituts d'arreu de Catalunya des del curs 2014-2015.

L'objectiu de la iniciativa és oferir un dinar saludable i un espai de lleure a adolescents d'entre 11 i 17 anys, derivats des de diferents serveis socioeducatius. Així, accedeixen a un àpat i a activitats d'acompanyament a l'escolaritat entre les dues i les cinc de la tarda. Precisament, la proposta sorgeix de la impossibilitat de rebre una beca menjador durant els cursos de l'ensenyament secundari.

Treball en xarxa
A més de promocionar hàbits saludables, "RAI ESO. Dinem Junts!" vol palesar la necessitat d'obrir els menjadors escolars als instituts i potenciar el treball en xarxa entre administracions, associacions, centres de secundària i famílies.
Les famílies de Vacarisses interessades en el projecte "RAI ESO. Dinem Junts!" poden adreçar-se als Serveis Socials de l'Ajuntament o al mateix institut.