Torra diu que la JEC està "sota sospita" pel cas Betancor

Torra diu que la JEC està "sota sospita" pel cas Betancor

28.02.2020 | 13:06

El president de la Generalitat, Quim Torra, va considerar ahir a Lisboa que les actuacions de la Junta Electoral Central durant els dos últims anys "estan sota sospita", i va confirmar la seva intenció de querellar-se contra el vocal Andrés Betancor pels seus vincles amb Ciutadans.

Torra, que va inaugurar a Lisboa una delegació del govern català, va ratificar que, tal com havia anunciat en una xarxa social, en els pròxims dies es querellarà contra Betancor per "suborn, prevaricació i delicte electoral".

"Això no només m'ha afectat a mi en el meu procés d'inhabilitació; ha afectat el president Puigdemont, a d'altres companys", va assegurar.
"Entenem que durant aquests dos últims anys les actuacions de la JEC estan sota sospita", va afegir en declaracions a periodistes.

"Considerem que és inacceptable, una vergonya per a la justícia espanyola, que un membre de la JEC durant els dos últims anys cobrés un sou de Ciutadans, mentre Ciutadans presentava al·legacions a la JEC que ell resolia", va insistir.